V ŽENSKEM TELESU…

HerBiotic
FemCare
MenoWell
Celluvital
Maca
D-Manoza
Bloat Aid
Natal Biotic
Skin Lux
HerBiotic
FemCare
MenoWell
Celluvital
Maca
D-Manoza
Bloat Aid
Natal Biotic
Skin Lux
HerBiotic
FemCare
MenoWell
Celluvital
Maca
D-Manoza
Bloat Aid
Natal Biotic
Skin Lux
HerBiotic
FemCare
MenoWell
Celluvital
Maca
D-Manoza
Bloat Aid
Natal Biotic
Skin Lux

Živjo!

Moje ime je Petra in sem ženska, mama, partnerka, prijateljica. Sem pa tudi vodja družinske trgovinice Eko Škrnicl in soustvarjalka prehranskih dopolnil, ustvarjenih za žensko.

Zate imam pomembno sporočilo. Prosim preberi.

Iz prve roke vem, kaj pomeni biti v ženskem telesu…

Ženske se v življenju večkrat prelevimo in “zamenjamo kožo”. Kot mlade punce nas doleti menstruacija in iniciirane smo  v mladostnico. Iz mladostnice odrastemo v mlado žensko.

Če začutimo klic po materinstvu, se srečamo z vlogo nosečnice, z izkušnjo rojstva, dojenja in vzgajanja otrok.
Izkusimo, kaj pomeni biti mama. Vmes in sproti gradimo kariero in podpiramo več vogalov hiše. Neverjetno, kaj vse zmore ženska, kajne?

V poznih štiridesetih “odvržemo vse staro” in se preko menopavze srečmoa z naslednjo vlogo.
Z zrelo žensko. Novo verzijo sebe. Živimo sebe in vemo kdo smo.

Ta pot ženske je izjemno lepa in hkrati izjemno naporna. Ženska se ob vseh teh prelomnicah in procesih srečuje s hormonskim neravnovesjem, kolapsi imunskega sistema, s čustvenimi valovanji in drugimi izzivi življenja.

Doleti jo mnogo, zagotovo pa tudi kaj od naštetega …

Neredne in boleče menstruacije

Hormonske akne in nečistost kože

Suha nožnica in druge kronično izsušene sluznice

Vaginalna vnetja, glivične okužbe, bakterijske vaginoze

Vnetja mehurja

Menopavzni vročični oblivi

Napihnjenost pred menstruacijo

Pridobivanje kilogramov v menopavzi (predvsem estrogenski obroček okoli trebuha)

Nosečniška zaprtost in neurejenost prebave

Izguba las, krhkost nohtov po rojstvu otroka

In ob vsem tem se počuti SAMO. Kot da se dogaja samo njej in ne 80 odstotkom vseh žensk. O tem ne govorimo. Neprijetnosti zamolčimo. A s tem ne naredimo usluge niti sebi niti drugim ženskam.

RAZBIJMO TABUJE O VAGINALNIH VNETJIH, SUHI NOŽNICI, MENOPAVZI ….

Potrebno je govoriti o tem. Potrebno je izobraževati. In ko širimo znanje, izkušnje in zgodbe so odzivi neverjetni.

Ženske vsakič, ko objavimo kakšno zgodbo ali predstavimo nov produkt (na primer za suho nožnico) pišejo:

“Hvala, ker končno nekdo misli na nas in ker ustvarjate vsebine in produkte s tem namenom.”

“Še dobro, da se toliko govori o tem, vsaj nimam občutka, da se dogaja samo meni.”

“Ne počutim se več ‘umazano’ in kot da je z mano nekaj narobe. Vidim, da se vse punce srečujejo z vaginalnimi vnetji.”

“Končno sem se rešila vročinskih oblivov in lahko normalno funckioniram. Hvala, ker delite zgodbe.”

Postani ‘influencerka’ z vsebino in dobrim vplivom

Imaš GLAS, uporabi ga in povej ženskam v tvoji skupnosti, da niso same!

Če imaš dovolj objavljanja samo lepih in nerealnih vsebin na socialnih omrežjih in si želiš govoriti o pomembnih temah, kot je žensko reproduktivno zdravje, hormonsko ravnovesje in podobno, nam piši na (sodelovanja@eko-skrnicl.si).

Če si sama tista, ki doživlja stisko ali pa se srečuješ s ponavljajočim se ciklom vaginalnih vnetij, menopavze, hormonskih aken ipd. - preizkusi naše produkte in deli svojo resnično zgodbo.

Naši produkti podpirajo reproduktivno zdravje, uravnavajo hormone ter pomagajo odpraviti vzroke nastanka marsikatere neprijetnosti, s katerimi se srečujemo ženske.

Kaj točno iščemo:

Ustvarjalko vsebin

Vplivnico, ki bo širila znanje in zgodbe

Žensko, ki ceni odnos in dolgoročna sodelovanja

Osebo, ki je ni sram govoriti o temah, ki so ostalim tabu

Kaj nudimo?

Letno pogodbo za sodelovanje

Brezplačne produkte

Redno mesečno plačilo po dogovoru (ni omejitve, če je sodelovanje korektno!)

ŽELIM SODELOVATI

Ustvarjeno s strani žensk za ženske ...

produkti za:

Vaginalno zdravje in uravnavanje pH

Boleče in neredne menstruacije

Suhost nožnice

Hormonske akne

Vnetje mehurja

Menopavzo

Povežimo se in normalizirajmo pogovore o problemih, s katerimi se srečujemo ženske!

Hvala za prijavo!
Oops! Nekaj je šlo narobe.

Imela sem kar nekaj težav z vnetji in neprijetnimi občutki “tam spodaj”. Ker sem preizkusila že veliko različnih stvari, ki niso pomagale, nisem več imela upanja na to, da bom sploh kdaj našla rešitev.

Še sreča, da sem odkrila Her Biotic. Že tri tedne ga redno jemljem vsak večer in prvi pozitivni učinki so že opazni. Saj me ne preseneča, če pa so v eni kapsuli zbrane vse sestavine, ki jih potrebujemo za žensko zdravje. Navdušena sem!

Lila

Her Biotic preverjeno deluje!

"Punce, če imate težave z vnetjem mehurja ter vaginalnimi vnetji, začnite z jemanjem Her Biotic izdelka.

Rezultati se začnejo kazati že po 14 dneh jemanja.

Her Biotic preverjeno deluje!"

Monika Petrovič

Sprememba je res neverjetna, Her Biotic je edina stvar, ki mi pomaga pri vnetem črevesju

"Bolj ne bi mogla bit navdušena, dolgo časa sem imela težave z vnetji črevesja in prebavo in je to edina zadeva, ki mi pomaga.

Sprememba je res neverjetna in bom še nadaljevala z uporabo."

Klavdija Wild Cherie

Nimam več intimnega nelagodja, slabih vonjav ali bolečin

"Uporabljam Herbiotic, iskreno moram povedati, da se od druge kapsule odlično počutim. Ta izdelek me je razbremenil menstrualne bolečine. Pred uporabo Herbiotic, prve dni pred menstruacijo, sploh nisem mogla vstajati iz postelje. Ker sem frizerka, mi je bilo zelo težko hoditi na delo.

Danes pa lahko rečem, da niman nobenega intimnega nelagodja, slabih vonjav in predvsem nimam bolečin!
Hvala za to odkritje. 😊"

Sara

Moje težave s kožo so se začele, ko sem nehala z uporabo kontracepcijskih tabletk.Preizkusila sem ogromno krem, gelov za čiščenje kože, obiskovala sem celo kozmetičarko, a nič ni zaleglo na dolgi rok. Prijateljica me je začela prepričevati naj poskusim s prehranskimi dopolnili. Uporabljam SkinLux in Her Biotic in rezultati so fantastični. Skupaj z redno, nežno nego obraza ter SKINLuxom in Her Biotici je moja koža sijoča, mehka, nahranjena in brez nečistoč. Pocelile so se stare brazgotine in le še tu in tam se mi pojavi kakšen mozolj. Največji plus pa je, da to zdaj dosežem z le dvema kapsulama na dan!

Anja

Po porodu so se začele težave s suhostjo nožnice in vnetji sečil. Preizkušala sem različne izdelke iz lekarne, a večina je težave ublažila le za krajši čas.

Za prehranska dopolnila od Eko Škrnicla sem naletela na instagramu. K nakupu so me prepričala predvsem mnenja zadovoljnih strank. V drugem mesecu rednega jemanja sem tudi jaz prišla do svojih rezultatov. Poslovila sem se od suhosti in posledično je tudi vnetij občutno manj. Neverjetno je! FemCARE je zame TOP izdelek in res deluje.

Suzana

Moji lasje so zaradi nepravilnega delovanja ščitnice zelo tanki; poleg tega sem noseča in so sedaj še ekstra obremenjeni. Ni dovolj, da jih negujem samo od zunaj, potrebno je, da jih tudi od znotraj, zato jemljem Hair formulo. Z dodanim biotina in vitaminov spodbuja moje lase k hitrejši rasti in prepreči izpadanje las. Res dober izdelek.

Anet

Že od otroštva me pestijo prebavne težave, napihnjenost in težave z drisko, čeprav ves ta čas pazim na svojo prehrano. In odkar sem odkrila prebavne encime Bloat Aid je končno boljše! Moja prebava je urejena, omogočajo mi boljšo absorpcijo hranil in preprečujejo napenjanje in vetrove. Zelo priporočam!

Julija

V menopavzi sem se tudi sama spopadala z motnjami spanja, pozabljivostjo, prebavnimi težavami in suhostjo nožnice.

Jasno je, da se telo z leti spreminja. Vendar se z neprijetnimi simptomi in posledicami ne sprijaznim kar tako, temveč jih poskušam uravnavati s pravo podporo: 2 kapsuli MenoWELL dnevno s popolnoma naravnimi sestavinami in brez škodljivih stranskih učinkov.

Že po dveh tednih jemanja sem spet lažje in mirneje spala (prespala sem celo noč), prav tako pa sem si bolje zapomnila stvari. Težave s spominom so bile zame še posebno težke, saj sem bila vedno zelo ponosna na svoj dober spomin. Zdaj sem veliko bolj uravnotežena in osredotočena.

Ingrid

Dolga leta sem trpela zaradi težav, ki mi jih je povzročala kandida. Predpisali so mi veliko zdravil, a ni bilo izboljšanja. Bila sem obupana!
Potem pa sem videla oglas za Her Biotic, ga takoj naročila in preizkusila. Po enem tednu sem opazila prve izboljšave, po enem mesecu pa nisem imela več težav. Ne vem, kako naj se vam zahvalim. Vaši izdelki so res odlični!

Ana

Pomanjkanje energije, izguba koncentracije, nezadostna motivacija, slabši spomin, težave pri učenju... Koliko od vas se tako počuti med neskončnimi dnevi v službi, šoli, doma in na splošno? Meni se je to ves čas dogajalo, še posebno v službi! A le dokler nisem odkrila izdelka Focus+ od Eko Škrnicla.

Všeč mi je, da so kapsule Focus+ narejene iz 100% naravnih sestavin. Še bolj pa to, da mi poamgajo izboljševati miselno jasnost, produktivnost, učenje, ustvarjalnost in koncentracijo. Odkar ga jemljem, vse lažje načrtujem, organiziram in si zapomnim.
Tudi moj spanec je postal mirnejši, čez dan pa imam več energije. Skratka, res je prava podpora vsem, ki želimo imeti bolj zdrave možgane.

Franka

Povežimo se in normalizirajmo pogovore o problemih, s katerimi se srečujemo ženske!

Hvala za prijavo!
Oops! Nekaj je šlo narobe.

Slovenska proizvodnja najboljših
sestavin po najvišjih standardih

Vsi izdelki blagovne znamke Carnium Botanicals, ki jih najdete v spletni trgovini Eko Škrnicl so formulirane znotraj strokovnega oddelka, v sodelovanju z živilskimi tehnologi, prehranskimi svetovalci ter raziskovalci.

Formulacije so ustrezno preverjene in testirane, na nekaterih so celo opravljene klinične študije.

Prehranska dopolnila izdelujemo v družinskem podjetju Biopak, kjer skrbimo za kontrolirano, tehnološko napredno proizvodnjo hrane in prehranskih dodatkov v sterilno čistem okolju.